Betingelser

Firmainformasjon

Netthandelsgruppen AS
Adresse: Weightless.no/ Netthandelsgruppen AS
Karenslyst Allé 11
0278 OSLO
Org.nr. 913 661 001 MVA

Kjøpsbetingelser

1. Leveringstid

Alle bestillinger sendes dagen etter bestilling såfremt det er mulig – normalt vil du ha varene hjemme hos deg i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Bestiller du varer som vi er gått tom for og vi ikke kan skaffe dem i løpet av kort tid, vil du få beskjed pr. telefon eller epost. Er det noe som haster for deg, så gi oss en melding om det når du gjør din bestilling og vil prøve å hjelpe deg. Send oss gjerne en epost på kundeservice@weightless.no

2. Frakt og gebyrer

Alltid gratis frakt på bestillinger over kr 1000,-. Alt sendes direkte fra Norge uten gebyrer og ingen toll.

3. Betaling

Vi benytter Klarna Checkout som betalingsløsning. Hos Klarna Checkout kan du enten betale med kredittkort (VISA og Mastercard), delbetaling eller ved faktura.

Du kan lese mer om klarna sine betingelser her: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nb_no/user

og Klarna sin personvernregler her: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/nb_no/privacy

4. Kundeinfo

Opplysninger du gir oss, vil ikke bli gitt videre, de vil bare være tilgjengelig for personer tilknyttet Netthandelsgruppen AS. Du kan når som helst be om at opplysninger om deg slettes.

5. Kommunikasjon

Siden opprettelsen av en brukerkonto hos oss regnes som et løpende avtaleforhold og en aktiv brukerkonto som et eksisterende kundeforhold, vil vi i samsvar med Markedsføringslovens §15, tredje ledd, markedsføre til, og kommunisere med, aktive brukere av vår tjeneste.

Kommunikasjonen kan blant annet skje til oppgitt telefonnumre, e-postadresser, adresse eller som varsler gjennom app. Vi oppfordrer deg til å lese vår personvernerklæring for mer informasjon.

Brukeres øvrige plikter

Når du oppretter en brukerkonto forplikter du deg til å

 • Oppgi riktig og komplett brukerinformasjon.
 • Sørge for at brukerinformasjonen er din og/eller at du har rett til å opptre - inkludert inngå bindende avtaler - på vegne av - personen eller enheten du registrerer eller handler for.
 • Oppdatere brukerinformasjonen hvis den forandrer seg. Hvis du gir uriktig informasjon, eller Weightless.no mistenker at du har oppgitt uriktig informasjon, forbeholder vi oss retten til å nekte deg tilgang til tjenesten, endre eller slette innhold og/eller kansellere eller holde tilbake bestillinger.
 • Følge norsk lov. Ved mistanke om lovstridig aktivitet forbeholder vi oss retten til å nekte deg tilgang til tjenesten, endre eller slette innhold og/eller kansellere eller holde tilbake bestillinger.

Som registrert bruker er du selv ansvarlig for sikkerheten til din brukerkonto og for din profil. Du er også ansvarlig for alle aktiviteter som skjer i tilknytning til din brukerkonto og du forplikter du deg til å

 • Ikke dele ditt brukernavn eller passord med andre
 • Melde fra til oss hvis du tror din brukerkonto kan være misbrukt
 • Følge disse vilkårene og godta vår personvernerklæring.

6. Aldersgrense

Er du mindreårig, må avtale godkjennes av foresatte. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år.
Kredittkjøp kan kun gjennomføres med personer over 18 år.

7. Allmenne regler

- Om våre priser og vårt sortiment

Alle priser som er oppgitt  er inklusive merverdiavgift. Ved nettkjøp vises den totale kostnaden inklusivt leveringskostnader, før bestillingen er gjennomført.

- Forbehold om feil

Selger tar forbehold mot skrivefeil, tekniske feil, prisendringer og utsolgte varer. Innholdet på nettsiden kan endres av selger uten forvarsel.

- Kansellering av ordre

Ved mistanke om videresalg forbeholder selger seg retten til å kansellere ordre. Mistanke kan oppstå ved bestillinger av store kvantum eller flere ordre av samme produkt. Urettmessig videresalg av varer levert av selger  utgjør en krenkelse av produsentens immaterielle rettigheter.

8. Forbehold

 • Weightless.no forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen, når som helst og uten forvarsel. Eventuelle endringer i brukervilkårene vil bli kunngjort og gjort gjeldende fra tidspunkt som følger av kunngjøringen. Brukeren er selv ansvarlig for å følge de til enhver tid gjeldende brukervilkår.
 • Weightless.no og alt innhold som er inkludert i tjenesten gjøres tilgjengelig «som den er» og uten form for garantier eller tilsikrede egenskaper. Vi forbeholder oss retten til, når som helst, etter eget forgodtbefinnende, å stanse og/ eller endre tjenesten eller funksjonalitet, helt eller delvis.
 • Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk eller annen markedsføring. Dersom dette forekommer har kjøper rett til å avstå fra bestillingen.
 • For varer som selges med salgsrabatt eller i forbindelse med en kampanje gjelder nærmere oppgitte salgsbetingelser. Eventuelle salgsbetingelser er oppgitt på produktets detaljside. Salg og kampanjer gjelder til oppgitt sluttdato eller så lenge beholdningen rekker. Vi forbeholder oss retten til å begrense antall salg av en vare eller kombinasjon av tilbud, i forbindelse med kampanje, til samme person innenfor et tidsrom.
 • Weightless.no er ikke ansvarlig for innhold som du eller andre brukere eller tredjeparter gjør tilgjengelig eller sender gjennom Weightless.no. Du er selv ansvarlig for innholdet i din brukerkonto og på din profil og også for konsekvensene av å poste eller publisere brukerinnhold. Du godtar at vi bare opptrer som en formidler for din og andre brukeres distribusjon og publikasjon av innhold.
 • Weightless.no kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder, annonsører, tjenester osv. Weightless.no har ikke noe ansvar for innhold, tjenester eller produkter som tilbys eller gjøres tilgjengelig på slike nettsteder.

9. Force majeure

Er Weightless.no forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den så som ekstremt vær, brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valutarestriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er Weightless.no fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpesum.

10. Tvister og lovvalg

Tvister i anledning betingelsene og tilhørende bestemmelser, samt tvister som angår der i omtalte og der av følgende rettsforhold hører inn under de ordinære domstoler, med Oslo tingrett som verneting.

Weightless.no med logo er et registrert varemerke av Netthandelsgruppen AS.

Det er ikke tillatt å bruke navnet vårt, logoer, skjermbilder eller bilder på en måte som kan virke forvirrende eller implisere sponsing, anbefaling eller assosiasjon uten tillatelse.

Alt innhold på disse nettsidene er Netthandelsgruppen AS eller underleverandør av nevntes eiendom og er beskyttet etter bl.a. opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder bl.a. oppskrifter med bilder, omtale av produktene og vekt, bilder/grafikk, design, typografi og layout og annet innhold på disse nettsidene under enhver omstendighet ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er eksplisitt tillatt etter ufravikelig lovgivning eller etter uttrykkelig skriftlig forhåndssamtykke fra Netthandelsgruppen AS.

Hos Weighless.no har du, i henhold til angrerettsloven 14 dagers angrerett. For å benytte deg av denne må du kontakte oss gjennom e-posten på bunnen av denne siden innen 14 dager etter mottagelse av varen. Vi vil deretter kontakte deg angående saken din. Returfrakt betales av kunden. Denne ligger på en kostnad på 19kr, men kan ha noen unntak ved tyngre varer.

Undertøy, badedrakt og bikiniunderdeler kan ikke byttes/returneres. Sports-BH kan returneres, men ved retur må den være uten deodorantflekker/lukt. 

Dersom du hever et kjøp vil du få tilbakebetalt varenes verdi ved kjøpstidspunktet, etter vi har fått behandlet din retur. Vi kontakter deg på e-post når saken er behandlet.

Dersom du har betalt med kort vil beløpet tilbakebetales til det samme kortet du benyttet ved kjøp. Dersom du har betalt med Vipps vil beløpet betales til kontoen Vippsbrukeren er koblet opp mot

Hvis du skal returnere hele- eller deler av din ordre og har valgt faktura som betalingsmåte, kan du selv utsette forfallsdato kostnadsfritt på www.klarna.no. Om det ikke blir gjort, kan det påløpe purregebyr før din retur er mottatt og behandlet. Purregebyrer påløper kunden. Klarna kan kontaktes på telefon 21 01 89 91 eller på e-post: info@klarna.no. Vi oppdaterer fakturaen så snart vi har behandlet din retur. Har du allerede betalt fakturaen din, vil Klarna ta kontakt med deg for å få ditt kontonummer slik at de får sørget for tilbakebetaling.

Angrerett gjelder ikke dersom:

 • Varen ikke er i samme stand som da du mottok den. Eks. ikke i samme stand, brutt forsegling, uten merkelapper, uten lukt. Ikke test sko utendørs.
 • Varer som raskt kan forverres eller bli for gamle (Kosttilskudd o.l med kortere utløpsdato)
 • Intimprodukter (undertøy, badetøy, sokker og strømpebukser). Disse kan KUN returneres dersom varen er ubrukt.

Retur av tyngre varer kan IKKE bestilles gjennom returordningen på nettsiden. Dette må kunden sørge for selv. Ta kontakt med kundeservice dersom du har noen spørsmål rundt dette. Pris varierer på bosted, størrelse og vekt.

Kundeservice

Kontakt oss på:
Epost: kundeservice@weightless.no (besvares innen 24 timer 7 dager i uken).

Pakkesporing