Bytte & Retur

Ønsker du å returnere en vare?

For å utføre en retur gjør du følgende:

  • Kontakt kundeservice på mail: kundeservice@weightless.no

Retur koster 49kr.

Hvis du mottok din vare i en større eske og bare returnerer deler av din bestilling, kan du bruke en plastpose eller lignende i stedet for hele esken.

Betingelser for godkjennelse av bytte/retur

  • Sko og klær kan prøves, men ikke være synlig brukt.
  • De må også ha sine originale merkelapper og originalemballasje.
  • Undertøy, sport-BHer og badetøy kan ikke returneres av hygieniske årsaker.

Uavhentede pakker

Uavhentede pakker vil belastes med 59 kr, du må derfor hente varen din selv om du ønsker å returnere den.

Vanlige spørsmål

Når får jeg pengene tilbake for min retur?

Tilbakebetalingen vil være gjennomført noen dager etter varen har blitt registrert inne på vårt lager. Vanligvis tar dette 1-2 uker fra din retur er sendt. I noen tilfeller kan det ta opp mot 3 uker ved stor pågang eller ferieperioder.

Ønsker du å bytte størrelse?

Hvis du ønsker å bytte størrelse, så bare legg utfør en retur på størrelsen du har nå og legg inn et nytt kjøp umiddelbart på den nye størrelsen.

Hvis prisen har gått opp på denne varen siden sist, bare skriv til oss på kundeservice@weightless.no etter at du har lagt inn kjøpet og vi justerer prisen på ditt kjøp manuelt slik at den tilsvarer det du betalte for det første kjøpet. Ditt første kjøp vil da bli behandlet som en vanlig retur nå varen mottas og du får tilbakebetalt dette om kjøpet allerede er betalt.

Hva gjør jeg hvis jeg har valgt faktura som betalingsmetode?

Hvis du har valgt faktura, logg inn på din Klarna-konto via linken her og registrer at du har sendt en retur. Klarna vil da fryse din faktura til den retur er behandlet. Hvis du ikke gjør dette, må du betale hele din faktura innen forfallsdato og avvente en tilbakebetaling.

Pakkesporing