🇳🇴🇸🇪🇩🇰- GRATIS FRAKT OVER 1000  -   1-4 DAGERS LEVERING  -   GRATIS BYTTE  -   30 DAGER ÅPENT KJØP - TOLL OG MOMS INKLUDERT I PRISEN  🇳🇴🇸🇪🇩🇰

0

Shoppingbagen er tom

Returinfo

 

 

Nedenfor finner du en guide på fire skritt som forklarer deg hvordan du sender en returpakke til oss. Før du følger denne anbefaler vi å lese gjennom teksten “verdt og merke seg” nederst på siden.


Slik sender du en retur


1. Fyll ut returskjemaet og angi riktig returårsak.


Returskjema finner du her:
Returskjema


2. Legg returskjemaet i pakken du returnerer. Pass på at pakken er pakket slik at varene ikke kan ta skade under transport.


3. Klistre returetiketten godt synlig på pakken. Dersom du ønsker å velge annen forsendelsemetode enn vår returetikett, er det selvsagt helt opp til deg, men forsikre deg i så fall om at du har rett returadresse. Returadressen er ikke nødvendigvis den samme som avsenderadressen. Vi tar ikke ansvar for pakker som sendes til feil adresse. Riktig adresse vil til enhver tid stå i vår returinformasjon under dette punktet.


Returetikketten finner du her (gjelder kun for Norge):
Returetikett Norge


Returadresse Norge:

 

Lettbutikk AS (Weightless.no)

PB 220, 2151 Årnes


4. Send pakken med posten. Vi belaster deg for returgebyret på 69 kroner når vi mottar pakken fra deg. Dette gjelder ikke reklamasjoner og bytte til annen vare.
Når vi har behandlet returen vil du få pengene tilbake til samme betalingsmetode du gjennomførte kjøpet med. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra fakturaen. Har du betalt med kort får du pengene tilbake på kontoen som er tilknyttet kortet. Tilbakebetalingen skjer så raskt om mulig etter vi har behandlet ferdig din retur, men det kan ta opp til 14 dager før du mottar pengene, f.eks ved kjøp med faktura.

 


Verdt og merke seg:

Returgebyr


Hvis du returnerer noe uten at det gjelder retur eller reklamasjon betaler du 69 kr i returgebyr. Returgebyret tilkommer også på pakker der du har betalt porto selv. Vi anbefaler derfor å bruke vår returseddel.

 

Reklamasjon


Gjelder returen din reklamasjon - ta alltid kontakt med vår kundeservice for godkjennelse før du sender inn. Enten via vårt kontaktskjema, eller pr epost til: post@weightless.no. 


Vi vil da be deg om å sende inn tydelige bilder av produktet og hva som er feil.


Intimprodukter


Av hygieniske årsaker kan du ikke returnere badedrakt og bikiniunderdeler, eller andre intimprodukter. Det skal stå oppført under fanen “Retur” på produktet dersom dette ikke kan byttes. Vi forbeholder oss likevel retten til å avslå en retur dersom dette ikke skulle stå på det aktuelle produktet. er du usikker ber vi deg derfor ta kontakt med kundeservice først.

Motta nyheter, varepåfyll og eksklusive tilbud