Kategorier

More information

Personvernpolicy

Ved å registrere deg og/eller bestille produkter samtykker du i at Weightless og dets tilknyttede selskaper lagrer og bruker opplysninger om dine innkjøp samt de kontaktopplysningene du oppgir. Opplysningene blir lagret og brukt for at vi skal kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg, og for at vi bedre skal kunne tilfredsstille dine behov som kunde og gi deg bedre service. Opplysningene blir også lagret og brukt til informasjons- og markedsføringsformål. Dette innebærer at Weightless og dets tilknyttede selskaper, så sant du ikke skriftlig har motsatt deg det, kan benytte dine personopplysninger for å kontakte deg per e-post med nyhetsbrev, direkte markedsføring eller markedsundersøkelser. Du har selvsagt anledning til når som helst å informere oss skriftlig om at du ikke ønsker at dine personopplysninger skal benyttes til markedsføringsformål.


Betaling med kort

Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.


Finansiering

Når du velger  betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost. Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven.


Informasjonskapsler (Cookies)

Cookies er en tekststreng som blir lagret fra din PC når du besøker weightless.no. Denne er nødvendig når du skal registrere deg og gjennomføre et kjøp (det er mulig å se på produkter uten å bruke cookies).

Vi lagrer en permanent cookie som brukes for å gjenkjenne deg når du kommer tilbake. Denne slettes når du logger deg ut av kontoen din.

Vi samler også inn og oppbevarer loggdata om hvilke kategorier og produkter våre kunder klikker eller søker på, for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter på nettsidene. Informasjonen benyttes også for å produsere trafikkstatistikker for bl.a. kapasitetsplanlegging.


Personopplysninger til tredjepart

Weightless AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart. Utenforstående kan bare få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Weightless. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil Weightless alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Weightless AS ved administrerende direktør er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.


Lenker til andre nettsteder

Vennligst bemerk at lenker som kan finnes på dette nettstedet til andre nettsteder kan medføre at du besøker andre nettsteder som har andre regler for integritetsbeskyttelse enn hva som oppgis her.